04/06/2019 04/06/2019 Τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, άμα τη αφίξει του στην Ερμούπολη, επισκέφθηκε τον Παιδικό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, από όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟ της σημερινής ημέρας. Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε το εκπαιδευτικό προσωπικό για τη δυνατότητα που του προσέφεραν να επικοινωνήσει με τα παιδιά, με τα οποία συνομίλησε...
04 Ιουνίου, 2019 - 15:57
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2019 - 15:58

Η Φώτο της Ημέρας: “Με απλά λόγια στα παιδιά”

Διαδώστε:
Η Φώτο της Ημέρας: “Με απλά λόγια στα παιδιά”

Τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, άμα τη αφίξει του στην Ερμούπολη, επισκέφθηκε τον Παιδικό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, από όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟ της σημερινής ημέρας. Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε το εκπαιδευτικό προσωπικό για τη δυνατότητα που του προσέφεραν να επικοινωνήσει με τα παιδιά, με τα οποία συνομίλησε και προς τα οποία απηύθυνε, με απλά λόγια, πατρικές συμβουλές και διένειμε δώρα και ευλογίες.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων