02/04/2019 02/04/2019 Στα πλαίσια της πνευματικής ασκήσεως των πιστών κατά την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Πανοσιολ. Αρχιμ. Εφραίμ Παναούση, με θέμα «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΛΟΓΟΥ», την οποία παρηκολούθησαν Ανωμεριτών και Μυκονίων πιστών, που είχαν κατακλύσει το Ναό. Προ της ομιλίας, ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Αλέξιος Παπαδόπουλος...
02 Απριλίου, 2019 - 10:34
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2019 - 10:58

Ι.Μ. Σύρου: Η δύναμη του καλού λόγου

Διαδώστε:
Ι.Μ. Σύρου: Η δύναμη του καλού λόγου

Στα πλαίσια της πνευματικής ασκήσεως των πιστών κατά την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Πανοσιολ. Αρχιμ. Εφραίμ Παναούση, με θέμα «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΛΟΓΟΥ», την οποία παρηκολούθησαν Ανωμεριτών και Μυκονίων πιστών, που είχαν κατακλύσει το Ναό.


Προ της ομιλίας, ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Αλέξιος Παπαδόπουλος καλωσόρισε τον π. Εφραίμ και αναφέρθηκε με συντομία στο ιεραποστολικό έργο που επιτελεί η Αδελφότητα της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής εντός και εκτός Ελλάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων