22/03/2019 22/03/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ στις 18 Μαρτίου 2019 τέλεσε τον Αγιασμό στο νεότευκτο Κατάστημα Παιχνιδιών JUMBO στην Ερμούπολη, κατόπιν προσκλήσεως του επισήμου συνεργάτη της Εταιρίας στην Ερμούπολη, τον οποίο συνεχάρη για την επαγγελματική του δραστηριότητα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, τονίζοντας χαρακτηριστικά ὀτι “αυτές οι μικρές επαγγελματικές δραστηριότητες που αναπτύσσονται στο νησί...
22 Μαρτίου, 2019 - 10:02
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2019 - 10:03

Ο Μητρ.Σύρου τέλεσε αγιασμό σε νεότευκτο Κατάστημα Παιχνιδιών

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Σύρου τέλεσε αγιασμό σε νεότευκτο Κατάστημα Παιχνιδιών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ στις 18 Μαρτίου 2019 τέλεσε τον Αγιασμό στο νεότευκτο Κατάστημα Παιχνιδιών JUMBO στην Ερμούπολη, κατόπιν προσκλήσεως του επισήμου συνεργάτη της Εταιρίας στην Ερμούπολη, τον οποίο συνεχάρη για την επαγγελματική του δραστηριότητα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, τονίζοντας χαρακτηριστικά ὀτι “αυτές οι μικρές επαγγελματικές δραστηριότητες που αναπτύσσονται στο νησί μπορούν να περιορίσουν την ανεργία, προσφέροντας δουλειά σε νέους ανθρώπους”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων