10/08/2021 10/08/2021 Τη Δευτέρα 9 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ επισκέφθηκε την Έκθεση του 27ου εικαστικού θεσμού «Πλόες», που φιλοξενεί το Ιδρυμα Π. & Μ. Κυδωνιέως της Ανδρου στον εκθεσιακό του χώρο με τίτλο «Τροχιές μνήμης» στα πλαίσια του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Πρόκειται για μια Έκθεση, που ξεκινάει από...
10 Αυγούστου, 2021 - 14:20

Ο Μητροπολίτης Σύρου στην Έκθεση «Τροχιές Μνήμης» στην Άνδρο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου στην Έκθεση «Τροχιές Μνήμης» στην Άνδρο

Τη Δευτέρα 9 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ επισκέφθηκε την Έκθεση του 27ου εικαστικού θεσμού «Πλόες», που φιλοξενεί το Ιδρυμα Π. & Μ. Κυδωνιέως της Ανδρου στον εκθεσιακό του χώρο με τίτλο «Τροχιές μνήμης» στα πλαίσια του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Πρόκειται για μια Έκθεση, που ξεκινάει από τον ζωγράφο Θεόφιλο για να φτάσει σε μερικούς από τους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες εικαστικούς, με σημεία αναφοράς την ελευθερία, την αξιοπρέπεια και τα ανθρώπινα δικαιώματα, την οποία επιμελήθηκε η ιστορικός τέχνης και θεωρίας του Πολιτισμού στο ΕΚΠΑ κ. Αθηνά Σχινά, την οποία ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ιδιαιτέρως συνεχάρη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων