11/09/2019 11/09/2019 Ο Πρόεδρος της τοπικής Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού κ. Αλέξανδρος Κυπραίος επεσκέφθη τον Σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄ στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως και του παρέδωσε, εκ μέρους της Ομοσπονδίας τιμητκή πλακέτα ως έκφραση ευχαριστιών για τη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως με την ΠΝΒ Σύρου. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ευχαρίστησε τον κ. Αλέξ....
11 Σεπτεμβρίου, 2019 - 11:32
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2019 - 11:22

Ο Πρόεδρος της τοπικής Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών στον Μητρ.Σύρου

Διαδώστε:
Ο Πρόεδρος της τοπικής Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών στον Μητρ.Σύρου

Ο Πρόεδρος της τοπικής Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού κ. Αλέξανδρος Κυπραίος επεσκέφθη τον Σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄ στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως και του παρέδωσε, εκ μέρους της Ομοσπονδίας τιμητκή πλακέτα ως έκφραση ευχαριστιών για τη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως με την ΠΝΒ Σύρου.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ευχαρίστησε τον κ. Αλέξ. Κυπραίο και δι’ αυτού τα μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και τον διαβεβαίωσε για την συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως, στο πλαίσιο πάντα των δυνατοτήτων της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων