21/01/2020 21/01/2020 Ο Σεβασμιώτατος Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη στο εμβληματικό κτίριο της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου και ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα, με την παρουσία του Διοικητή της Σχολής, του Διευθυντού Σπουδών, Καθηγητών, Σπουδαστριών και Σπουδαστών. Στην ευχετήρια ομιλία του προς τους Σπουδαστές, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: “…. Όταν θα βρίσκεσθε στη γέφυρα...
21 Ιανουαρίου, 2020 - 16:16
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2020 - 14:37

“Όταν θα βρίσκεσθε στη γέφυρα του πλοίου και θα παρατηρείτε τη θάλασσα”

Διαδώστε:
“Όταν θα βρίσκεσθε στη γέφυρα του πλοίου και θα παρατηρείτε τη θάλασσα”

Ο Σεβασμιώτατος Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη στο εμβληματικό κτίριο της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου και ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιττα, με την παρουσία του Διοικητή της Σχολής, του Διευθυντού Σπουδών, Καθηγητών, Σπουδαστριών και Σπουδαστών.

Στην ευχετήρια ομιλία του προς τους Σπουδαστές, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: “…. Όταν θα βρίσκεσθε στη γέφυρα του πλοίου και θα παρατηρείτε τη θάλασσα, άλλοτε γαλήνια και άλλοτε φουρτουνιασμένη, να σκέφτεσθε ότι έτσι είναι και η ζωή, πότε ήρεμη και πότε με δυσκολίες”. Γι’ αυτό θα πρέπει να έχετε πάντα εμπιστοσύνη στο Θεό, ο οποίος θα συμπλέει με τα πλοία σας και θα σας καθοδηγεί στη λήψη σωστὠν αποφάσεων, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή.

Ο Διοικητής και ο Διευθυντής σπουδών της Σχολής ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄για τη συναρωγή της Ιεράς Μητροπόλεως στην αντιμετώπιση του προβλήματος σίτισης των Σπουδαστών και τον Ευεργέτη κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για τη στήριξή του προς την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Σύρου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων