17/06/2022 17/06/2022 Ο Λαός της Ιεράς νήσου Μήλου εορτάζει και τιμά από αύριο τη μνήμη των Αγίων Πάντων και των απ’ αιώνων κεκοιμημένων στις ιερές Κατακόμβες, το μοναδικό αυτό ανά την Ελλάδα παλαιοχριστιανικό Ταφικό Μνημείο, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Τρυπητής, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα: Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 07:30 μ.μ : Μέγας Εόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός,...
17 Ιουνίου, 2022 - 10:11
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2022 - 10:15

Παμμηλιακός εορτασμός της μνήμης των Κεκοιμημένων στις Ιερές Κατακόμβες της Μήλου

Διαδώστε:
Παμμηλιακός εορτασμός της μνήμης των Κεκοιμημένων στις Ιερές Κατακόμβες της Μήλου

Ο Λαός της Ιεράς νήσου Μήλου εορτάζει και τιμά από αύριο τη μνήμη των Αγίων Πάντων και των απ’ αιώνων κεκοιμημένων στις ιερές Κατακόμβες, το μοναδικό αυτό ανά την Ελλάδα παλαιοχριστιανικό Ταφικό Μνημείο, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Τρυπητής, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

07:30 μ.μ : Μέγας Εόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ Αρτοκλασίας.

Θα χοροστατήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεράμων κ. Βαρθολομαίος, συγχοροστατούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου και του οικείου Μητροπολίτου κ. Δωροθέου.

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

7:30π.μ.: Όρθρος, Αρχιερατική Χοροστασία και Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου και συνιερουργούντων του οικείου Μητροπολίτου κ. Δωροθέου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεράμων κ. Βαρθολομαίου.

Κατά τη διάρκεια των λατρευτικών εκδηλώσεων, στον Ιερό Ναό θα τεθούν προς προσκύνηση Τίμια και Ιερά Λείψανα των Αγίων Θεοστέπτων και Ισαποστόλων Βασιλέων Κωνσταντίνου και Ελένης, τα οποία θα κομισθούν από την Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής Μυκόνου το Σάββατο, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων