02/05/2019 02/05/2019 Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ χθες το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Χώρας Φολεγάνδρου, με τη συμμετοχή των δύο Εφημερίων της νήσου και του εξ Ερμουπόλεως Πρεσβ. Τριαντάφυλλου Σιαλβέρα, ο οποίος, για την περίοδο του Πάσχα, κάλυψε τις λειτουργικές ανάγκες του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Επάνω Μεριάς. Εξ αφορμής της εισόδου στο νέο μήνα,...
02 Μαΐου, 2019 - 14:31
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2019 - 14:14

Στη Φολέγανδρο βρέθηκε ο Μητρ. Σύρου

Διαδώστε:
Στη Φολέγανδρο βρέθηκε ο Μητρ. Σύρου

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ χθες το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Χώρας Φολεγάνδρου, με τη συμμετοχή των δύο Εφημερίων της νήσου και του εξ Ερμουπόλεως Πρεσβ. Τριαντάφυλλου Σιαλβέρα, ο οποίος, για την περίοδο του Πάσχα, κάλυψε τις λειτουργικές ανάγκες του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Επάνω Μεριάς. Εξ αφορμής της εισόδου στο νέο μήνα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ομίλησε προς τους πιστούς για τη μέριμνα, που οφείλουμε όλοι να δείχνουμε προς το οικοσύστημα, τη γη, τη θάλασσα και τον αέρα, και την ευθύνη που έχουμε έναντι του Θεού για την προστασία και διαφύλαξη του περιβάλλοντος, το οποίο ο άνθρωπος συμπαρέσυρε, με την πτώση του, στην φθορά και ο Κύριος με την Ανάστασή του συνανέστησε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων