10/06/2019 10/06/2019 Χθες το μεσημέρι αφίχθη στη Σύρο, συνοδευόμενος από τους Αρχηγούς Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης, Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας και Λιμενικού Σώματος, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος παρέστη, με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων στη Δέηση, που ανέπεμψε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ στην Πλατεία Κανάρη υπέρ του Πολεμικού Ναυτικού και υπέρ αναπαύσεως...
10 Ιουνίου, 2019 - 21:45

Στη Σύρο βρέθηκε ο Υπ. Εθνικής Άμυνας

Διαδώστε:
Στη Σύρο βρέθηκε ο Υπ. Εθνικής Άμυνας

Χθες το μεσημέρι αφίχθη στη Σύρο, συνοδευόμενος από τους Αρχηγούς Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης, Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας και Λιμενικού Σώματος, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος παρέστη, με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων στη Δέηση, που ανέπεμψε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ στην Πλατεία Κανάρη υπέρ του Πολεμικού Ναυτικού και υπέρ αναπαύσεως των εν θαλάσση υπέρ πίστεως και πατρίδας τελειωθέντων μαχητών του ένδοξου Πολεμικού Ναυτικού, στη μνήμη των οποίων κατετέθησαν στέφανοι.

Στη συνέχεια, παρακολούθησε μαζί με την Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες άσκηση Βατραχανθρώπων στον λιμένα της Ερμούπολης, οι οποίοι ενθουσίασαν τους πολυπληθείς Συριανούς θεατές, που είχαν κατακλύσει το λιμάνι για να τους θαυμάσουν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων