02/09/2023 02/09/2023 Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β‘ τέλεσε τα Θυρανοίξια ιερού Παρεκκλησίου, τιμωμένου στο όνομα του Αγίου Φανουρίου, στην περιοχή του Αεροδρομίου Μυκόνου, με τη συμμετοχή του Αρχιερατικού Επιτρόπου Δήλου και Μυκόνου, Πρωτοπρ. Πέτρου Μαραγκού και την παρουσία πολλών πιστών. Στην προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ανεφέρθη στη σημασία και την αξία, για τους...
02 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:02
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2023 - 14:52

Θυρανοίξια Παρεκκλησίου στην περιοχή του Αεροδρομίου Μυκόνου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Θυρανοίξια Παρεκκλησίου στην περιοχή του Αεροδρομίου Μυκόνου (ΦΩΤΟ)

Ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β‘ τέλεσε τα Θυρανοίξια ιερού Παρεκκλησίου, τιμωμένου στο όνομα του Αγίου Φανουρίου, στην περιοχή του Αεροδρομίου Μυκόνου, με τη συμμετοχή του Αρχιερατικού Επιτρόπου Δήλου και Μυκόνου, Πρωτοπρ. Πέτρου Μαραγκού και την παρουσία πολλών πιστών.

Στην προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ανεφέρθη στη σημασία και την αξία, για τους πιστούς και την Εκκλησία, της θεμελιώσεως Ιερών Ναών και ιδρύσεως Θυσιαστηρίων, συνεχάρη σύντρεις τις οικογένειες των κτητόρων και απηύθυνε σε όλους τις ευχές του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων