23/06/2019 23/06/2019 Τελέσθηκε και φέτος για 11η συνεχόμενη χρονιά στις 22 Ιουνίου ο Πανηγυρικός Εσπερινός για την μεγάλη εορτή της εκκλησίας, των Αγίων Πάντων, στο ομώνυμο ιδιωτικό εξωκλήσι των Αγίων στη Νέα Φιγάλεια Ολυμπίας μέσα στο κτήμα Μπίσταρου με θέα το απέραντο γαλάζιο Ιόνιο Πέλαγος. Αρκετός κόσμος παρακολούθησε με κατάνυξη τον εσπερινό και φέτος παρά τις υψηλές...
23 Ιουνίου, 2019 - 9:27

Εσπερινός Αγίων Πάντων στην Ν. Φιγάλεια Ολυμπίας

Διαδώστε:
Εσπερινός Αγίων Πάντων στην Ν. Φιγάλεια Ολυμπίας

Τελέσθηκε και φέτος για 11η συνεχόμενη χρονιά στις 22 Ιουνίου ο Πανηγυρικός Εσπερινός για την μεγάλη εορτή της εκκλησίας, των Αγίων Πάντων, στο ομώνυμο ιδιωτικό εξωκλήσι των Αγίων στη Νέα Φιγάλεια Ολυμπίας μέσα στο κτήμα Μπίσταρου με θέα το απέραντο γαλάζιο Ιόνιο Πέλαγος.

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε με κατάνυξη τον εσπερινό και φέτος παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην περιοχή. Τελέσθηκε επίσης και αρτοκλασία με αρκετούς άρτους.

Μετά το πέρας της ακολουθίας του εσπερινού πραγματοποιήθηκε μία μικρή γιορτή με μοίρασμα των άρτων, παραδοσιακών εδεσμάτων, γλυκών και αναψυκτικών. Να αναφερθεί ότι το εκκλησάκι έχει χτιστεί σε νησιώτικο στυλ, βρίσκεται στην περιοχή Μπορτζή Νέας Φιγαλείας και ανήκει στον κ. Νικόλαο Μπίσταρο κάτοικο Νέας Φιγαλείας όπου κάθε χρόνο τελείτε ο εσπερινός των Αγίων Πάντων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων