16/01/2021 16/01/2021 Από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η τρίτη κατά σειρά και σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με θέμα: «Προεπαναστατικά Κινήματα». Η εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την ευλογία και αιγίδα της...
16 Ιανουαρίου, 2021 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2021 - 11:53

Εκδήλωση της Ι.Μ. Φθιώτιδος: “Προεπαναστατικά Κινήματα”

Διαδώστε:
Εκδήλωση της Ι.Μ. Φθιώτιδος: “Προεπαναστατικά Κινήματα”

Από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η τρίτη κατά σειρά και σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με θέμα: «Προεπαναστατικά Κινήματα».

Η εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την ευλογία και αιγίδα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών στον Ι. Ν. του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας και θα μεταδοθεί απευθείας από τον διαδικτυακό ιστότοπο www.ekklisia1821.gr καθώς και τους αντίστοιχους λογαριασμούς στο Facebook, στο Instagram, στο YouTube και στο Twitter, που η Εκκλησία της Ελλάδος ειδικώς δημιούργησε για το σύνολο των επετειακών δράσεων. Επίσης από τον Τηλεοπτικό Σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδος», από το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στο Youtube, από την Ιστοσελίδα μας www.imfth.gr, καθώς και από τον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό στους 89,4 Fm.

Παρακολουθήστε:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων