25/01/2024 25/01/2024 Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού Star Κεντρικής Ελλάδος φιλοξενήθηκε απόψε, από την δημοσιογράφο κ. Λένα Παρασκευά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών. Η παρουσία του Σεβασμιωτάτου έγινε στο πλαίσιο της αποφάσεως της Ιεράς Συνόδου της Σεπτής Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για «την παροχή εξουσιοδότησης προς κάθε Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη να προχωρήσει, εντός...
25 Ιανουαρίου, 2024 - 8:23
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2024 - 8:27

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών για την επικείμενη νομοθέτηση του “γάμου ομοφύλων” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών για την επικείμενη νομοθέτηση του “γάμου ομοφύλων” (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού Star Κεντρικής Ελλάδος φιλοξενήθηκε απόψε, από την δημοσιογράφο κ. Λένα Παρασκευά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Η παρουσία του Σεβασμιωτάτου έγινε στο πλαίσιο της αποφάσεως της Ιεράς Συνόδου της Σεπτής Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για «την παροχή εξουσιοδότησης προς κάθε Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη να προχωρήσει, εντός της επαρχίας του και κατά την έμφρονα ποιμαντική κρίση του, σε πρωτοβουλίες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ως προς την επικείμενη νομοθέτηση και τον θεσμό της οικογένειας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων