31/05/2019 31/05/2019 Επίσκεψη από τον νεοεκλεγέντα Επίσκοπο της Ουκρανικής Εκκλησίας, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ολβίας κ. Επιφάνιο, εδέχθη την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος, στο Γραφείο του στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού -Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος υπεδέχθη εγκαρδίως το νέο Επίσκοπο κ. Επιφάνιο , ο οποίος κατάγεται από το χωριό Κόμνηνα της...
31 Μαΐου, 2019 - 12:07

Ο νέος Επίσκοπος Ολβίας κ. Επιφάνιος στον Μητρ.Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Ο νέος Επίσκοπος Ολβίας κ. Επιφάνιος στον Μητρ.Φθιώτιδος

Επίσκεψη από τον νεοεκλεγέντα Επίσκοπο της Ουκρανικής Εκκλησίας, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ολβίας κ. Επιφάνιο, εδέχθη την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος, στο Γραφείο του στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού -Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος υπεδέχθη εγκαρδίως το νέο Επίσκοπο κ. Επιφάνιο , ο οποίος κατάγεται από το χωριό Κόμνηνα της Φθιώτιδος και τυγχάνει χειροτονία εις Διάκονον του μακαριστού Μητροπολίτου Φθιώτιδος κυρού Δαμασκηνού και ο οποίος επί πολλά έτη υπηρετούσε ως Ιεροκήρυξ εις την γείτονα Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, έως και της εκλογής του.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε εις τον Θεοφιλέστατο μακρά, υγιή και καλλίκαρπο Αρχιερατεία και με δύναμη Θεού να διακονεί τους Έλληνες Χριστιανούς της Ουκρανίας.

Εις ανάμνησιν δε της επισκέψεώς του ο Σεβασμιώτατος  κεδώρησε εις τον κ. Επιφάνιο ένα Αρχιερατικό Εγκόλπιο.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολβίας ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας τον Σεβασμιώτατο για την αγάπη του και αντευχήθηκε τα δέοντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων