17/02/2020 17/02/2020 Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή των μελών του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωροχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων Φθιώτιδος σε κεντρικό ξενοδοχείο στη Λαμία. Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία, καθώς η συμμετοχή των μελών μας δίνει την δύναμη και την ώθηση να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας. Την εκδήλωση και την...
17 Φεβρουαρίου, 2020 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2020 - 15:39

Οι Μητροπολίτης Φθιώτιδος ευλόγησε την βασιλόπιτα των τρίτεκνων.

Διαδώστε:
Οι Μητροπολίτης Φθιώτιδος ευλόγησε την βασιλόπιτα των τρίτεκνων.

Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή των μελών του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωροχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων Φθιώτιδος σε κεντρικό ξενοδοχείο στη Λαμία. Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία, καθώς η συμμετοχή των μελών μας δίνει την δύναμη και την ώθηση να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας.
Την εκδήλωση και την πίτα μας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. κ. Συμεών, ο οποίος εκφώνησε και έναν σύντομο λόγο.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων και η τρίτεκνη περιφερειακή σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας κυρία Σοφία Αγγελοπούλου-Παπανικολάου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων