28/02/2020 28/02/2020 «Δεν πρέπει να αφήσουμε τον τρόμο να μας κυριεύσει, ούτε να επηρεάσει τις συνήθειες μας», τόνισε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών για τον κορονοϊό. Μιλώντας στην κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδας, ο Μητροπολίτης επεσήμανε πως η κατάσταση χρειάζεται ρεαλισμό και ψυχραιμία, ενώ παράλληλα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα και έμφαση στις ευπαθείς ομάδες, αλλά και να...
28 Φεβρουαρίου, 2020 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2020 - 20:07

Ψυχραιμία και πρόληψη συνιστά ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών για τον κορονοϊό (video)

Διαδώστε:
Ψυχραιμία και πρόληψη συνιστά ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών για τον κορονοϊό (video)

«Δεν πρέπει να αφήσουμε τον τρόμο να μας κυριεύσει, ούτε να επηρεάσει τις συνήθειες μας», τόνισε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών για τον κορονοϊό.

Μιλώντας στην κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδας, ο Μητροπολίτης επεσήμανε πως η κατάσταση χρειάζεται ρεαλισμό και ψυχραιμία, ενώ παράλληλα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα και έμφαση στις ευπαθείς ομάδες, αλλά και να ληφθούν όλα τα προληπτικά μέτρα από τους πολίτες.

Παράλληλα, ο Μητροπολίτης τόνισε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχούν οι πιστοί για τη Θεία Λειτουργία και τη Θεία Κοινωνία αλλά και για όλα τα μυστήρια της εκκλησίας λόγω του κορονοϊού, ενώ επεσήμανε τη σημασία της πρόληψης και της έγκυρης ενημέρωσης για το συγκεκριμένο θέμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων