19/12/2023 21/12/2023 Με πύρινο λόγο υπερασπίστηκε τον θεσμό της πατροπαράδοτης, Ορθόδοξης, Ελληνικής οικογένειας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ωδείου της Μητρόπολης «Γερμανός ο Μελωδός». Ζήτησε σεβασμό στην Ελληνική οικογένεια τονίζοντας ότι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί αγαπάνε και δεν απορρίπτουν κανέναν αλλά απαιτούν σεβασμό στον συντηρητισμό τους τον...
19 Δεκεμβρίου, 2023 - 20:08
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2023 - 3:18

Πύρινος λόγος του Μητροπολίτη Φθιώτιδος για αυτούς που θίγουν την Ελληνική παραδοσιακή οικογένεια

Διαδώστε:
Πύρινος λόγος του Μητροπολίτη Φθιώτιδος για αυτούς που θίγουν την Ελληνική παραδοσιακή οικογένεια

Με πύρινο λόγο υπερασπίστηκε τον θεσμό της πατροπαράδοτης, Ορθόδοξης, Ελληνικής οικογένειας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ωδείου της Μητρόπολης «Γερμανός ο Μελωδός».

Ζήτησε σεβασμό στην Ελληνική οικογένεια τονίζοντας ότι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί αγαπάνε και δεν απορρίπτουν κανέναν αλλά απαιτούν σεβασμό στον συντηρητισμό τους τον οποίο προασπίστηκε έντονα.

Η ξενόφερτη ψευδοπρόοδος ορισμένων ανέφερε, οδηγεί την ανθρωπότητα στο σκοτάδι της προόδου και κάλεσε όλους να μείνουν όρθιοι, ενωμένοι, συντηρητικοί, παραδοσιακοί, με αγάπη και αισιοδοξία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων