09/04/2021 09/04/2021 Σε πείσμα των καιρών η Κατασκήνωση της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας οργανώνεται, ώστε να είναι έτοιμη να υποδεχθεί κατασκηνωτές την θερινή περίοδο 2021. «Ίσως», όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση «με τροποποιημένες περιορισμένες δραστηριότητες με ασφάλεια όμως και σιγουριά για τους μικρούς μας κατασκηνωτές». «Και βέβαια τηρώντας τα όποια πρωτόκολλα και προδιαγραφές όλα συστηματικά...
09 Απριλίου, 2021 - 19:42
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2021 - 19:16

Ετοιμάζεται η κατασκήνωση της Μητροπόλεως Φλωρίνης

Διαδώστε:
Ετοιμάζεται η κατασκήνωση της Μητροπόλεως Φλωρίνης

Σε πείσμα των καιρών η Κατασκήνωση της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας οργανώνεται, ώστε να είναι έτοιμη να υποδεχθεί κατασκηνωτές την θερινή περίοδο 2021. «Ίσως», όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση «με τροποποιημένες περιορισμένες δραστηριότητες με ασφάλεια όμως και σιγουριά για τους μικρούς μας κατασκηνωτές».

«Και βέβαια τηρώντας τα όποια πρωτόκολλα και προδιαγραφές όλα συστηματικά και οργανωμένα στο πλαίσιο του ΕΧΕDRAMark 1911 standard που ακολουθείται και από άλλες μητροπολιτικές κατασκηνώσεις στην Ελλάδα».

Η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, διαβεβαιώνοντας ότι θα τηρήσει στο έπακρο τα απαιτούμενα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του νέου κορωνοϊού, καταλήγει με αισιοδοξία:

«Θεού θέλοντος θα ανταμώσουμε με κάποιο τρόπο στους μαγευτικούς χώρους της κατασκήνωσής μας!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων