11/01/2020 11/01/2020  Και  εδώ, η νεολαία στον ρόλο του μπροστάρη σε μια δύσκολη εποχή με προκλήσεις  όπου η Εκκλησία είναι στην προμετωπίδα της μάχης  για την ανακούφιση του φτωχού και αδυνάτου. Με εισήγηση του Σεβ. Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου, το Γραφείο Νεότητος της εν λόγω Ιεράς Μητροπόλεως, πραγματοποίησε εκστρατεία αγάπης για το ίδρυμα της Μονής Δουραχάνης Ιωαννίνων,...
11 Ιανουαρίου, 2020 - 15:17
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2020 - 15:12

Εκστρατεία αγάπης του Γραφείου Νεότητος της ΙΜ Φωκίδος

Διαδώστε:
Εκστρατεία αγάπης του Γραφείου Νεότητος της ΙΜ Φωκίδος

 Και  εδώ, η νεολαία στον ρόλο του μπροστάρη σε μια δύσκολη εποχή με προκλήσεις  όπου η Εκκλησία είναι στην προμετωπίδα της μάχης  για την ανακούφιση του φτωχού και αδυνάτου.

Με εισήγηση του Σεβ. Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου, το Γραφείο Νεότητος της εν λόγω Ιεράς Μητροπόλεως, πραγματοποίησε εκστρατεία αγάπης για το ίδρυμα της Μονής Δουραχάνης Ιωαννίνων, που φιλοξενεί σήμερα 72 παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών.

Εμπνευστής και ιδρυτής του ιδρύματος είναι ο Ηγούμενος π. Αθανάσιος Χατζής, ο οποίος έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή στην υπηρεσία της Μονής και της αγάπης προς τα παιδιά.

Το Γραφείο Νεότητος με την προτροπή του Σεβ. Ποιμενάρχου κινητοποίησε όλους τους νέους και τις νέες που συμμετέχουν στις ενοριακές συναντήσεις και συνέλεξαν τρόφιμα, καινούργια ενδύματα, καινούργια παπούτσια και ότι άλλο χρειαζόντουσαν οι νέοι στο ίδρυμα της Μονής. Συνολικά συλλέχθηκαν 50 κούτες με τρόφιμα και καινούργια είδη ρουχισμού και αθλητισμού, τα οποία μετέφεραν στα Ιωάννινα οι νέοι των κατηχητικών σχολείων μαζί με τον υπεύθυνο Νεότητος Αρχιμ. Αυγουστίνο Σύρρο.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων