16/04/2019 16/04/2019 Τους μαθητές του Λυκείου της γενέτειράς του, Βασιλικού Χαλκίδος επισκέφθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, προσκεκλημένος από τη σχολική κοινότητα. Κατά την άφιξή του ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τους Διακ. Νικόλαο Πριμηκύριο και Ευγένιο Τσάλλα, έγινε δεκτός από τους διδάσκοντες με επικεφαλής τον Λυκειάρχη κ. Σάββα Οβαδία και εν...
16 Απριλίου, 2019 - 9:00

Ο Μητρ. Χαλκίδος στο Λύκειο Βασιλικού

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Χαλκίδος στο Λύκειο Βασιλικού

Τους μαθητές του Λυκείου της γενέτειράς του, Βασιλικού Χαλκίδος επισκέφθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, προσκεκλημένος από τη σχολική κοινότητα.

Κατά την άφιξή του ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τους Διακ. Νικόλαο Πριμηκύριο και Ευγένιο Τσάλλα, έγινε δεκτός από τους διδάσκοντες με επικεφαλής τον Λυκειάρχη κ. Σάββα Οβαδία και εν συνεχεία από τους μαθητές στους οποίους μίλησε για το περιεχόμενο και τα διαχρονικά μηνύματα της επερχόμενης Εορτής του Πάσχα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά την ομιλία του Σεβασμιωτάτου ακολούθησαν εύστοχες ερωτήσεις μαθητών και εποικοδομητικός διάλογος με τους ίδιους και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, μέσα από τον οποίο εμβάθυναν στα πανανθρώπινα νοήματα της Αναστάσεως.

Στο τέλος της επισκέψεως, μέσα σε θερμό και ευχάριστο κλίμα, ο Σεβασμιώτατος διένειμε αναμνηστικές ευλογίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων