08/11/2022 08/11/2022 Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος δεν θα εορτάσει φέτος τα ονομαστήριά του. Ειδικότερα, σε ανακοινωθέν της Μητρόπολης Χαλκίδος επισημαίνεται ότι λόγω της τελετής ενθρονίσεως του Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Νικηφόρου, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στη Δημητσάνα Γορτυνίας, ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος θα βρίσκεται εκεί και δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του, ως...
08 Νοεμβρίου, 2022 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2022 - 19:33

Ο Χαλκίδος Χρυσόστομος δεν θα εορτάσει φέτος τα ονομαστήριά του

Διαδώστε:
Ο Χαλκίδος Χρυσόστομος δεν θα εορτάσει φέτος τα ονομαστήριά του

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος δεν θα εορτάσει φέτος τα ονομαστήριά του.

Ειδικότερα, σε ανακοινωθέν της Μητρόπολης Χαλκίδος επισημαίνεται ότι λόγω της τελετής ενθρονίσεως του Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Νικηφόρου, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στη Δημητσάνα Γορτυνίας, ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος θα βρίσκεται εκεί και δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του, ως συνήθως στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με το ίδιο ανακοινωθέν, παρακαλούνται όλα τα μέλη της τοπικής  Εκκλησίας και πνευματικά τέκνα του κ. Χρυσοστόμου, να προσεύχονται για την εκ Θεού ενδυνάμωσή του, με τις πρεσβείες του προστάτη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων