06/05/2024 06/05/2024 30 χρόνια ιερωσύνης συμπλήρωσε την ημέρα του Πάσχα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος. Χειροτονήθηκε διάκονος την Πέμπτη της Διακαινησίμου 1994 (5 Μαΐου) στον πανηγυρίζοντα εκ μεταθέσεως Ι. Ν.Αγ. Μάρκου Βροντάδου από τον μακαριστό Μητροπολίτη Χίου κυρό Διονύσιο, τον Δεσπότη με τα αναστάσιμα τέλη και την αρχοντική καρδιά. Στο τέλος της χθεσινής Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας...
06 Μαΐου, 2024 - 13:38

Στα 30 χρόνια της ιερωσύνης του, ο Μητροπολίτης Χίου τίμησε τον Αρχιδιάκονό του π. Αποστολο Λάρδα

Διαδώστε:
Στα 30 χρόνια της ιερωσύνης του, ο Μητροπολίτης Χίου τίμησε τον Αρχιδιάκονό του π. Αποστολο Λάρδα

30 χρόνια ιερωσύνης συμπλήρωσε την ημέρα του Πάσχα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος.

Χειροτονήθηκε διάκονος την Πέμπτη της Διακαινησίμου 1994 (5 Μαΐου) στον πανηγυρίζοντα εκ μεταθέσεως Ι. Ν.Αγ. Μάρκου Βροντάδου από τον μακαριστό Μητροπολίτη Χίου κυρό Διονύσιο, τον Δεσπότη με τα αναστάσιμα τέλη και την αρχοντική καρδιά.

Στο τέλος της χθεσινής Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Χίου, στην 30ή επέτειο της ιερωσύνης του ο Σεβασμιωτατος απένειμε το Σταυρό του Αγίου Ισιδώρου στον επί 8 έτη αφοσιωμένο, ενάρετο, έντιμο και σεμνό Αρχιδιάκονό του π. Αποστολο Λάρδα για την υποδειγματική και θυσιαστική διακονία του.

Ο Αρχιδιάκονος είναι πτυχιούχος της Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, έγγαμος και πατέρας τριών τέκνων. Τυγχάνει δε γιός και εγγονός ιερέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων