12/01/2022 12/01/2022 Συμπληρώνονται, σήμερα, 21 χρόνια από την εις Μητροπολίτη εκλογή του Σεβασμιωτάτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.Εφραίμ. Στις 12 Ιανουαρίου του 2001 η Σεπτή Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος με ισχυρή πλειοψηφία εξέλεξε για την Ι.Μητρόπολη Ύδρας,Σπετσών, Αιγίνης ,Ερμιονίδος και Τροιζηνίας, τον τότε Πρωτοσυγκέλλό της, Αρχιμ.π.Εφραίμ Στενάκη. Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως, ευχήθηκαν άπαντες:...
12 Ιανουαρίου, 2022 - 12:08
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2022 - 12:04

21 χρόνια από την εκλογή του Μητροπολίτη Ύδρας Εφραίμ

Διαδώστε:
21 χρόνια από την εκλογή του Μητροπολίτη Ύδρας Εφραίμ

Συμπληρώνονται, σήμερα, 21 χρόνια από την εις Μητροπολίτη εκλογή του Σεβασμιωτάτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.Εφραίμ.

Στις 12 Ιανουαρίου του 2001 η Σεπτή Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος με ισχυρή πλειοψηφία εξέλεξε για την Ι.Μητρόπολη Ύδρας,Σπετσών, Αιγίνης ,Ερμιονίδος και Τροιζηνίας, τον τότε Πρωτοσυγκέλλό της, Αρχιμ.π.Εφραίμ Στενάκη.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως, ευχήθηκαν άπαντες: κλήρος και λαός, ταπεινώς και υικώς, τα έτη του Πατρός και Ποιμενάρχου τους «να είναι πάμπολλα και υγιεινά, η δε Αρχιερατεία Του μακρά, καρποφόρα και ανέφελος».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων