25/03/2023 25/03/2023 Με την ευλογία του Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ, ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο κατά το διήμερο της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Την παραμονή της εορτής 24η Μαρτίου 2023, ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος προεξήρχε του Μεγάλου Εσπερινού και της λιτανείας στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κοιλάδος και μίλησε εμπνευσμένα. Την...
25 Μαρτίου, 2023 - 16:11
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2023 - 15:38

Η εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Ύδρας

Διαδώστε:
Η εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Ύδρας

Με την ευλογία του Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ, ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο κατά το διήμερο της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Την παραμονή της εορτής 24η Μαρτίου 2023, ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος προεξήρχε του Μεγάλου Εσπερινού και της λιτανείας στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κοιλάδος και μίλησε εμπνευσμένα.

Την κυριώνυμο της εορτής προεξήρχε της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Πορτοχελίου και μίλησε διδακτικά.

Στη συνεχεία προέστη της Δοξολογίας επί τη Εθνική Εορτή.

Τέλος τέλεσε τον αγιασμό της θεμελίωσης του Πνευματικού Κέντρου της ενορίας, έργο το οποίο εμπνεύστηκε και συντονίζει ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Πολυχρόνης Γασπαρινάτος.

Τη δαπάνη του έργου ανέλαβαν οι Αδελφοί Μιχαήλ και Νικόλαος Λυκιαρδόπουλος.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γ. Γεωργόπουλος και οι λοιπές αρχές του τόπου.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

            

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων