16/03/2023 16/03/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, σύμφωνα με τα σχετικά Εγκύκλια Σημειώματα της Ιεράς Συνόδου και τη βούληση του Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ, προέβη στη συγκέντρωση και την αποστολή ανθρωπιστικής βοηθείας προς τους σεισμοπαθείς στην Τουρκία και Συρία. Με την σεπτή ευλογία του Σεβασμιωτάτου, η Ιερά Μητρόπολη προώθησε και παρέδωσε συνολικά τέσσερα (4) έμφορτα...
16 Μαρτίου, 2023 - 12:14
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2023 - 15:01

Η Μητρόπολη Ύδρας παρέδωσε τέσσερα φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμοπαθείς στη Συρία και Τουρκία

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Ύδρας παρέδωσε τέσσερα φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμοπαθείς στη Συρία και Τουρκία

Η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, σύμφωνα με τα σχετικά Εγκύκλια Σημειώματα της Ιεράς Συνόδου και τη βούληση του Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ, προέβη στη συγκέντρωση και την αποστολή ανθρωπιστικής βοηθείας προς τους σεισμοπαθείς στην Τουρκία και Συρία.

Με την σεπτή ευλογία του Σεβασμιωτάτου, η Ιερά Μητρόπολη προώθησε και παρέδωσε συνολικά τέσσερα (4) έμφορτα φορτηγά αυτοκίνητα, συνολικού βάρους 40 τόνων στις αποθήκες της Φιλανθρωπικής Οργανώσεως της Εκκλησίας της Ελλάδος «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» απ΄ όπου απεστάλησαν ήδη στην Τουρκία, τα κάτωθι είδη ανθρωπιστικής βοηθείας:

• Ζυμαρικά
• Όσπρια
• Ρύζι
• Γάλατα μακράς διαρκείας
• Εμφιαλωμένα Νερά (μεγάλες φιάλες)
• Εμφιαλωμένα Νερά (μικρές φιάλες)
• Κλινοσκεπάσματα καινούργια

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αδελφούς μας κληρικούς και λαϊκούς που βοήθησαν και συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση της σπουδαίας αυτής προσπάθειας, και να συγχαρούμε για την άμεση και καρδιακή εκδήλωση της αγάπης τους, στους δυσκολεμένους καιρούς μας”, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων