24/08/2019 24/08/2019 Τελέστηκε χθες το απόγευμα, στον περίβολο του Νοσοκομείου Αίγινας, ο πανηγυρικός εσπερινός και η αρτοκλασία για τον εορτασμό της μετακομιδής του Ιερού λειψάνου του Διονυσίου επισκόπου Αιγίνης. Το πρωί ετελέσθη η πανηγυρική θεία λειτουργία και η περιφορά της εικόνας του Ιερού Λειψάνου περιμετρικά του ναού. Τον εσπερινό παρακολούθησε η βουλευτής κυρία Νόνη Δούνια, ο δημοτικός...
24 Αυγούστου, 2019 - 14:31
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2019 - 14:32

Στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο νοσοκομείο της Αίγινας

Διαδώστε:
Στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο νοσοκομείο της Αίγινας

Τελέστηκε χθες το απόγευμα, στον περίβολο του Νοσοκομείου Αίγινας, ο πανηγυρικός εσπερινός και η αρτοκλασία για τον εορτασμό της μετακομιδής του Ιερού λειψάνου του Διονυσίου επισκόπου Αιγίνης. Το πρωί ετελέσθη η πανηγυρική θεία λειτουργία και η περιφορά της εικόνας του Ιερού Λειψάνου περιμετρικά του ναού.

Τον εσπερινό παρακολούθησε η βουλευτής κυρία Νόνη Δούνια, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φίλιππος Τζίτζης και πλήθος πιστών.

Την Κυριακή 25 Αυγούστου και ώρα 8:00 μ.μ. ο Σύλλογος “Φίλων Ιεραποστολής της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Κορέας” θα πραγματοποιήσει στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου εκδήλωση για τον σύγχρονο Άγιο Ιωάννη Μαξίμοβιτς τον Θαυματουργό, Επίσκοπο Σαγγάης και Σαν Φραντσίσκο.

Με πληροφορίες από το Aegina Portal

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων