03/10/2020 03/10/2020 Αύριο, Κυριακή 4 Οκτωβρίου, η Αγία μας Εκκλησία τιμά και εορτάζει τον Άγιο Ιερόθεο, Επίσκοπο Αθηνών. Στο Ιερό Μετόχι Αγίου Γεωργίου Νέας Πεντέλης, μαζί με την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία, θα τελεστεί μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών δύο Πατμίων κληρικών: του μακαριστού Μητροπολίτου Κυθήρων κυρού Ιεροθέου του Δαλαρή (+1979), και του μακαριστού ιερομονάχου π. Ιεροθέου Καμίτση...
03 Οκτωβρίου, 2020 - 18:21
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2020 - 18:23

Μνημόσυνο Πατμίων κληρικών στο Μετόχι Αγίου Γεωργίου Ν.Πεντέλης

Διαδώστε:
Μνημόσυνο Πατμίων κληρικών στο Μετόχι Αγίου Γεωργίου Ν.Πεντέλης

Αύριο, Κυριακή 4 Οκτωβρίου, η Αγία μας Εκκλησία τιμά και εορτάζει τον Άγιο Ιερόθεο, Επίσκοπο Αθηνών. Στο Ιερό Μετόχι Αγίου Γεωργίου Νέας Πεντέλης, μαζί με την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία, θα τελεστεί μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών δύο Πατμίων κληρικών: του μακαριστού Μητροπολίτου Κυθήρων κυρού Ιεροθέου του Δαλαρή (+1979), και του μακαριστού ιερομονάχου π. Ιεροθέου Καμίτση (+2017), αειμνήστου εφημερίου του Μετοχίου.

Το Μετόχι ανήκει στην Ιερά Βασιλική και Σταυροπηγιακή Πατριαρχική Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και Ευαγγελιστού, Πάτμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων