06/07/2021 06/07/2021 Με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, την Δευτέρα 5 η του μηνός Ιουλίου 2021 υποδέχθηκε τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Λήμνου κ. Ιερόθεο και Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο, οι οποίοι πραγματοποίησαν αδελφική επίσκεψη στο Διδυμότειχο και στην Ορεστιάδα. Τον Σεβ. Μητροπολίτη Λήμνου κ. Ιερόθεο συνόδευε ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτριος Μαρινάκης και...
06 Ιουλίου, 2021 - 22:11
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2021 - 21:47

Αδελφική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
Αδελφική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου

Με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, την Δευτέρα 5 η του μηνός Ιουλίου 2021 υποδέχθηκε τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Λήμνου κ. Ιερόθεο και Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο, οι οποίοι πραγματοποίησαν αδελφική επίσκεψη στο Διδυμότειχο και στην Ορεστιάδα.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Λήμνου κ. Ιερόθεο συνόδευε ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτριος Μαρινάκης και παρών στη συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου προσκληθείς προς τούτο από τον οικείο Μητροπολίτη, ο οποίος στη συνέχεια φιλαδέλφως φιλοξένησε τους αγαπητούς αδελφούς Αρχιερείς και τους ξενάγησε σε αξιοθέτα της ακριτικής επαρχίας του.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων