16/02/2023 16/02/2023 Μεγάλη ήταν ανταπόκριση του ποιμνίου της Μητρόπολης Διδυμοτείχου για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού προς τους δοκιμαζομένους της Συρίας και της Τουρκίας. Συγκεκριμένα, σήμερα την Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου παρεδόθη προς  αποστολή, καθ´ υπόδειξη της Ιεράς Συνόδου στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», η πρώτη δόση της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους εμπερίστατους αδελφούς των σεισμόπληκτων...
16 Φεβρουαρίου, 2023 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2023 - 17:31

Μητρόπολη Διδυμοτείχου: Απεστάλη η πρώτη δόση ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμοπλήκτους

Διαδώστε:
Μητρόπολη Διδυμοτείχου: Απεστάλη η πρώτη δόση ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμοπλήκτους

Μεγάλη ήταν ανταπόκριση του ποιμνίου της Μητρόπολης Διδυμοτείχου για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού προς τους δοκιμαζομένους της Συρίας και της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, σήμερα την Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου παρεδόθη προς  αποστολή, καθ´ υπόδειξη της Ιεράς Συνόδου στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», η πρώτη δόση της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους εμπερίστατους αδελφούς των σεισμόπληκτων περιοχών, αποτελουμένη από επτά παλέτες συνολικού βάρους δύο περίπου τόνων, προκειμένου όπως προωθηθεί αρμοδίως. Παράλληλα θα συνεχισθεί η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας και φαρμάκων και κατά τις επόμενες ημέρες.

Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός σχολιάζοντας τις εκδηλώσεις συμπαράστασης του λαού μας, σε συνάφεια με το μήνυμα του ευαγγελικού αναγνώσματος, που πρόκειται να αναγνωσθεί την προσεχή Κυριακή της Απόκρεω, τόνισε ότι «η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον εμπερίστατο πλησίον μας θα γίνει το κριτήριο της ιδικής μας σωτηρίας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων