08/03/2023 08/03/2023 Η δεύτερη δόση της ανθρωπιστικής βοήθειας της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου για τα θύματα του φονικού σεισμού της 6ης Φεβρουαρίου στη Νότια Τουρκία και στην Βόρεια Συρία απεστάλη στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 με την πρόνοια του υπευθύνου του Τομέα Φιλανθρωπίας και Ευποιΐας Αρχιμ. Κυρίλλου...
08 Μαρτίου, 2023 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2023 - 18:18

Νέα ανθρωπιστική βοήθεια από την Ι.Μ. Διδυμοτείχου για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας-Συρίας

Διαδώστε:
Νέα ανθρωπιστική βοήθεια από την Ι.Μ. Διδυμοτείχου για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας-Συρίας

Η δεύτερη δόση της ανθρωπιστικής βοήθειας της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου για τα θύματα του φονικού σεισμού της 6ης Φεβρουαρίου στη Νότια Τουρκία και στην Βόρεια Συρία απεστάλη στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 με την πρόνοια του υπευθύνου του Τομέα Φιλανθρωπίας και Ευποιΐας Αρχιμ. Κυρίλλου Κολτσίδη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, «συγκινητική υπήρξε η προθυμία του ακριτικού λαού μας, ο οποίος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα συγκέντρωσε τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Εκκλησίας του. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός ευχαριστεί όλους όσους επώνυμα η ανώνυμα ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της τοπικής Εκκλησίας και από καρδιάς εύχεται να μην επαναληφθεί τέτοιος τραγικός σεισμός με χιλιάδες θύματα και ανυπολόγιστης αξίας ζημιές».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων