24/01/2023 24/01/2023 Στην Ίμβρο μετέβη χθες ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός προκειμένου να παραστεί ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου στην εξόδιο ακολουθία της κατά σάρκα αδελφής του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, Ζαχάρως Αναστασιάδη. Η Εξόδιος ακολουθία εψάλη στην γενέτειρα της θανούσης στο χωριό Αγίους Θεοδώρους της νήσου Ίμβρου. Της...
24 Ιανουαρίου, 2023 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2023 - 11:57

Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου συμμετείχε στο πένθος του Πατριάρχου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου συμμετείχε στο πένθος του Πατριάρχου

Στην Ίμβρο μετέβη χθες ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός προκειμένου να παραστεί ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου στην εξόδιο ακολουθία της κατά σάρκα αδελφής του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, Ζαχάρως Αναστασιάδη.

Η Εξόδιος ακολουθία εψάλη στην γενέτειρα της θανούσης στο χωριό Αγίους Θεοδώρους της νήσου Ίμβρου. Της εξοδίου ακολουθίας προέστη ο οικείος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος συμπροσευχομένου του Παναγιωάτου και πλειάδος Αρχιερέων εκ της ημεδαπής και της αλλοδαπής.

Ο Σεβασμιώτατος συλλυπήθηκε τον Οικουμενικό Πατριάρχη και την οικογένεια της μεταστάσης ευχηθείς εις αυτούς την εξ’ ύψους παρηγορίαν.

Δείτε επίσης:

Στην Ίμβρο το ύστατο χαίρε στην αδελφή του Οικουμενικού Πατριάρχη, Ζαχαρώ (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων