28/11/2018 28/11/2018 “Έχει γίνει παρερμηνεία σχετικά με το θέμα της Εκκλησιαστικής περιουσίας. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ακόμη και ορισμένοι Αρχιερείς ότι πρόκειται για την εκκλησιαστική περιουσία παλιών Μοναστηριών που σήμερα θεωρείται “διακατεχόμενη” και πρέπει να ξεκαθαρίσει το καθεστώς της”. Αυτό δήλωσε ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός μιλώντας στην εκπομπή “ΕΡΤικα…Εριστικά”. Ο κ. Γερμανός που παραχώρησε για πρώτη...
28 Νοεμβρίου, 2018 - 16:28

Ο Μητρ. Ηλείας για την εκκλησιαστική περιουσία

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Ηλείας για την εκκλησιαστική περιουσία

“Έχει γίνει παρερμηνεία σχετικά με το θέμα της Εκκλησιαστικής περιουσίας. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ακόμη και ορισμένοι Αρχιερείς ότι πρόκειται για την εκκλησιαστική περιουσία παλιών Μοναστηριών που σήμερα θεωρείται “διακατεχόμενη” και πρέπει να ξεκαθαρίσει το καθεστώς της”.

Αυτό δήλωσε ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός μιλώντας στην εκπομπή “ΕΡΤικα…Εριστικά”.

Ο κ. Γερμανός που παραχώρησε για πρώτη φορά συνέντευξη μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και την κρίση που ξέσπασε στην Ιεραρχία, απαντά και σε πολλά ακόμη ερωτήματα για τους ιερείς και άλλα θέματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων