01/04/2022 01/04/2022 Στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για την  20η Επέτειο της Μάχης του Πύργου (3 Απριλίου 1821), που διοργανώνει ο ομώνυμος Δήμος, θα παραστεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ. Γερμανός. Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά, θα λάβει χώρα ανήμερα της επετείου, και ώρα 18.30 στον εξωτερικό χώρο του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου. Θα...
01 Απριλίου, 2022 - 17:28
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2022 - 17:30

Ο Μητροπολίτης Ηλείας στην εκδήλωση για τη Μάχη του Πύργου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ηλείας στην εκδήλωση για τη Μάχη του Πύργου

Στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για την  20η Επέτειο της Μάχης του Πύργου (3 Απριλίου 1821), που διοργανώνει ο ομώνυμος Δήμος, θα παραστεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ. Γερμανός.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά, θα λάβει χώρα ανήμερα της επετείου, και ώρα 18.30 στον εξωτερικό χώρο του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου.

Θα χαιρετίσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ. Γερμανός, ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και η πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Μαριάννα Σταθοπούλου.

Αμέσως μετά ο ειδικός συνεργάτης του Δήμου Πύργου, Ιστορικός και συγγραφέας Θεόδωρος Λάμπρος θα μιλήσει για τη «Μάχη του Πύργου- 3 Απριλίου 1821» και θα παρουσιάσει άγνωστες πτυχές εκείνης της περιόδου.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με πομπή των Πολιτιστικών συλλόγων και όλων των παρευρισκόμενων στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην πλατεία του ΟΤΕ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων