11/01/2023 11/01/2023 Ένα απρόοπτο πρόβλημα υγείας ήταν αυτό που οδήγησε τα ξημερώματα της Τρίτης 10 Ιανουαρίου 2023 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη πρώην Ηλείας κ. Γερμανό στην εισαγωγή του σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας, όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews.gr, ο Σεβασμιώτατος υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο μετά από αδιαθεσία που ένιωσε και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο...
11 Ιανουαρίου, 2023 - 21:29
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2023 - 21:36

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Μητροπολίτης πρώην Ηλείας Γερμανός

Διαδώστε:
Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Μητροπολίτης πρώην Ηλείας Γερμανός

Ένα απρόοπτο πρόβλημα υγείας ήταν αυτό που οδήγησε τα ξημερώματα της Τρίτης 10 Ιανουαρίου 2023 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη πρώην Ηλείας κ. Γερμανό στην εισαγωγή του σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews.gr, ο Σεβασμιώτατος υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο μετά από αδιαθεσία που ένιωσε και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Μάλιστα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ιδιωτικό θεραπευτήριο της Πάτρας, όπου εκεί υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις από το ιατρικό προσωπικό προκειμένου να εξακριβωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες για την υγεία του αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων