30/12/2021 30/12/2021 Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης. Ευχές τόσο για τα Χριστούγεννα, όσο και για το Νέο Έτος συνόδευσαν τα «δώρα» του Αντιπεριφερειάρχη προς τον Μητροπολίτη. Όπως αναφέρει το ertnews.gr, o κ. Κοροβέσης παρέδωσε υλικό από τις δράσεις Τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στον Σεβασμιώτατο,...
30 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2021 - 23:48

Στον Μητροπολίτη Ηλείας ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Ηλείας ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού

Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης.

Ευχές τόσο για τα Χριστούγεννα, όσο και για το Νέο Έτος συνόδευσαν τα «δώρα» του Αντιπεριφερειάρχη προς τον Μητροπολίτη.

Όπως αναφέρει το ertnews.gr, o κ. Κοροβέσης παρέδωσε υλικό από τις δράσεις Τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στον Σεβασμιώτατο, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται δράσεις προβολής θρησκευτικών μνημείων του τόπου μας. Παράλληλα, έγινε ειδική μνεία στην επικείμενη κάθοδο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου για τα εγκαίνια έκθεσης Πολιτιστικού χαρακτήρα που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον Πύργο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων