18/01/2019 18/01/2019 Γίνεται γνωστό ότι σε συνέχεια των εσπερινών Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου με τον γενικό τίτλο: «Εις οικοδομήν του Σώματος του Χριστού», την προσεχή Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, το απόγευμα στις 6:00 στην «Κροκίδειο» Αίθουσα (παραπλεύρως Επισκοπείου) στην Κόρινθο, θα ομιλήσει ο Θεολόγος – Συγγραφέας, κ. Δημήτριος Μαυρόπουλος, με θέμα: «Η αποκάλυψις του Ιωάννου». Σας...
18 Ιανουαρίου, 2019 - 12:22

Ο θεολόγος κ. Δημήτριος Μαυρόπουλος στην Κόρινθο

Διαδώστε:
Ο θεολόγος κ. Δημήτριος Μαυρόπουλος στην Κόρινθο

Γίνεται γνωστό ότι σε συνέχεια των εσπερινών Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου με τον γενικό τίτλο: «Εις οικοδομήν του Σώματος του Χριστού», την προσεχή Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, το απόγευμα στις 6:00 στην «Κροκίδειο» Αίθουσα (παραπλεύρως Επισκοπείου) στην Κόρινθο, θα ομιλήσει ο Θεολόγος – Συγγραφέας, κ. Δημήτριος Μαυρόπουλος, με θέμα: «Η αποκάλυψις του Ιωάννου».

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την ομιλία αυτή του κ. Δημήτριου Μαυρόπουλου για να ωφεληθείτε από το προφητικό αυτό βιβλίο της Καινής Διαθήκης και να λάβετε μηνύματα, που αφορούν στον εν Χριστώ καταρτισμό των πιστών, από τον Ευαγγελιστή της αγάπης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων