02/05/2024 02/05/2024 «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», από την 1η Απριλίου 2024 έως και την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου 2024, προσέφερε με αξιοκρατικά κριτήρια τρεις (3) τόνους κρέατα και κοτόπουλα και οκτώ (8) τόνους τρόφιμα, ώστε κι φέτος οι πάσχοντες και αναξιοπαθούντες αδελφοί, στην περιοχή της Κορινθίας, να αισθανθούν ότι η «μάνα» Εκκλησία, ιδιαίτερα τούτες τις δύσκολες μέρες, ενδιαφέρεται γι’...
02 Μαΐου, 2024 - 15:44
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2024 - 14:48

3 τόνοι κρέατα και 8 τόνοι τρόφιμα μοιράστηκαν από την «Θεοπροσφορά» ενόψει της εορτής του Πάσχα

Διαδώστε:
3 τόνοι κρέατα και 8 τόνοι τρόφιμα μοιράστηκαν από την «Θεοπροσφορά» ενόψει της εορτής του Πάσχα

«Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», από την 1η Απριλίου 2024 έως και την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου 2024, προσέφερε με αξιοκρατικά κριτήρια τρεις (3) τόνους κρέατα και κοτόπουλα και οκτώ (8) τόνους τρόφιμα, ώστε κι φέτος οι πάσχοντες και αναξιοπαθούντες αδελφοί, στην περιοχή της Κορινθίας, να αισθανθούν ότι η «μάνα» Εκκλησία, ιδιαίτερα τούτες τις δύσκολες μέρες, ενδιαφέρεται γι’ αυτούς και δεν τους εγκαταλείπει ποτέ μόνους.

Εκτός από τις Ενορίες της πόλεως της Κορίνθου, που ενίσχυσαν το κατάστημα με ελαιόλαδο και τρόφιμα, οι μεγάλοι μας χορηγοί ήταν, όπως πάντοτε, παρόντες με την αξιοθαύμαστη και φιλάνθρωπη παρουσία τους. Η Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους προσέφερε σημαντική ενίσχυση δίνοντας δύο (2) τόννους κοτόπουλα, καθώς επίσης και η Κορινθιακή Εταιρία «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε» για πολλοστή φορά κατέστη αρωγός στην σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια μας, αλλά και ο «Όμιλος Πιέτρη» με χιλιάδες μερίδες ζεστού φαγητού.

Οι υπεύθυνοι Ιερείς και οι εθελοντές της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» ευχαριστούν όλους τους ανωτέρω αλλά και τους χιλιάδες φιλάνθρωπους ιδιώτες Κορινθίους για την αγάπη τους και την έμπρακτη στήριξη τους στο μεγάλο έργο της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ», που με ταπεινότητα και προσήλωση υλοποιεί την απόφαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Διονυσίου «κανείς πεινασμένος στην Κορινθία μας», ιδιαιτέρως δε τις Άγιες αυτές ημέρες του Πάσχα!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων