25/01/2023 25/01/2023 Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου τέλεσε σήμερα Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος επίσημη Δοξολογία για τον εορτασμό της Επετείου ανακήρυξης της Κορίνθου ως πρώτης πρωτεύουσας της νεότερης Ελλάδος από την Α’ Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου. Ομιλητής ήταν ο κ. Ιωάννης Μπάρτζης, Πρόεδρος της «Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων», ο οποίος ανέπτυξε...
25 Ιανουαρίου, 2023 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2023 - 15:47

Δοξολογία για την Επέτειο ανακήρυξης της Κορίνθου ως πρώτη πρωτεύουσα

Διαδώστε:
Δοξολογία για την Επέτειο ανακήρυξης της Κορίνθου ως πρώτη πρωτεύουσα

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου τέλεσε σήμερα Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος επίσημη Δοξολογία για τον εορτασμό της Επετείου ανακήρυξης της Κορίνθου ως πρώτης πρωτεύουσας της νεότερης Ελλάδος από την Α’ Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου.

Ομιλητής ήταν ο κ. Ιωάννης Μπάρτζης, Πρόεδρος της «Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων», ο οποίος ανέπτυξε το ιστορικό της ανακηρύξεως, ενώ παρόντες στην Δοξολογία ήταν: ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κ. Χαρίλαος Βυτινιώτης, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ. Αναστάσιος Γκιολής και κ. Γεώργιος Οικονόμου, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Αθηνά Κόρκα, η Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Μαρία-Ελένη Σούκουλη, ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλειος Νανόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Τετράδης, εκπρόσωποι του Στρατού, της Πυροσβεστικής, λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας και αντιπροσωπίες μαθητών από τα Σχολεία της Κορίνθου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων