29/05/2019 29/05/2019   Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη, 28 Μαϊου 2019, στην «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ» αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «Εκστρατεία Ενημέρωσης για την νόσο Alzaheimer (Αλτσχάϊμερ)». Πρόκειται για μια δράση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών υπό την επωνυμία «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», στην οποία ανήκει και το «Καρέλλειο – Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης...
29 Μαΐου, 2019 - 12:53

«Εκστρατεία Ενημέρωσης για την νόσο Alzaheimer (Αλτσχάϊμερ)»

Διαδώστε:
«Εκστρατεία Ενημέρωσης για την νόσο Alzaheimer (Αλτσχάϊμερ)»

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη, 28 Μαϊου 2019, στην «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ» αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «Εκστρατεία Ενημέρωσης για την νόσο Alzaheimer (Αλτσχάϊμερ)».

Πρόκειται για μια δράση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών υπό την επωνυμία «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», στην οποία ανήκει και το «Καρέλλειο – Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzaheimer (Άλτσχάϊμερ) και συναφών Παθήσεων». Η Διευθύντρια της Δομής κ. Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου έκανε μια συνοπτική παρουσίαση της Μονάδος και η Ψυχολόγος κ. Ηλιάνα Χρυσικάκου ανέπτυξε το θέμα: «Λειτουργία της μνήμης και άνοια». Αμέσως μετά το τέλος των ομιλιών διεξήχθησαν, από το επιστημονικό προσωπικό της Μονάδος, τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών.

Η ανωτέρω ενημερωτική Εκδήλωση αποτέλεσε ακόμη μία εκδήλωση της ανύστακτης Ποιμαντικής μέριμνας και φροντίδας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου, σε συνεργασία με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» για την πρόληψη της νέας σύγχρονης «μάστιγος», της νόσου Alzaheimer (Άλτσχάϊμερ), η οποία τείνει να λάβει επιδημικό χαρακτήρα στις σύγχρονες κοινωνίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων