23/04/2019 23/04/2019 Tην Μεγάλη Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019,στις ώρα 12 μ.μ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, μαζί με όλους τους Ιερείς της πόλεως Κορίνθου, θα τελέσει το Ιερό Μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, μετά το τέλος του οποίου οι Ιερείς θα χρίσουν «εις ίασιν ψυχής και σώματος» με το Άγιο Έλαιο όλους τους νοσηλευόμενους, τους παρισταμένους συνοδούς...
23 Απριλίου, 2019 - 9:23
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2019 - 9:25

Ευχελαίο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου

Διαδώστε:
Ευχελαίο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου

Tην Μεγάλη Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019,στις ώρα 12 μ.μ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, μαζί με όλους τους Ιερείς της πόλεως Κορίνθου, θα τελέσει το Ιερό Μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, μετά το τέλος του οποίου οι Ιερείς θα χρίσουν «εις ίασιν ψυχής και σώματος» με το Άγιο Έλαιο όλους τους νοσηλευόμενους, τους παρισταμένους συνοδούς τους, καθώς και το Διοικητικό, Ιατρικό, Νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων