12/04/2019 12/04/2019 Πασχαλινή Εκδήλωση με θέμα “Η αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα” διοργανώνει η Ι. Μητρόπολις Κορίνθου, την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, και ώρα 18:30’, στον Καθεδρικό Ι. Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου. Η Εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία από την κ. Αντωνία Μοροπούλου, Καθηγήτρια του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, επικεφαλής της Διεπιστημονικής Ομάδος του έργου και Πρόεδρο...
12 Απριλίου, 2019 - 14:45

Κόρινθος: “Η αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα”

Διαδώστε:
Κόρινθος: “Η αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα”

Πασχαλινή Εκδήλωση με θέμα “Η αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα” διοργανώνει η Ι. Μητρόπολις Κορίνθου, την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, και ώρα 18:30’, στον Καθεδρικό Ι. Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου.

Η Εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία από την κ. Αντωνία Μοροπούλου, Καθηγήτρια του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, επικεφαλής της Διεπιστημονικής Ομάδος του έργου και Πρόεδρο της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.), με θέμα: «Η Αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα».

Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν ύμνοι της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, οι οποίοι θα αποδοθούν από την Χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κορινθίας «ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΣ», υπό την διεύθυνση του μουσικοδιδασκάλου–χοράρχη κ. Αναστασίου Γκιούλη, Πρωτοψάλτη του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αποστόλου Παύλου Κορίνθου και την χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως μας, υπό την διεύθυνση της κ. Χριστίνας-Παταπίας Μήτρου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων