24/04/2024 24/04/2024 Με ευκαιρία την επερχόμενη Αγία Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου διοργανώνει επίκαιρη Εκδήλωση, την Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30’, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου. Η Εκδήλωση θα περιλαμβάνει στο πρώτο μέρος ομιλία από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Σκοπέλου κ. Νικόδημο με θέμα: «ΤΟ...
24 Απριλίου, 2024 - 15:17
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2024 - 15:19

Κόρινθος: Πασχαλινή μουσική εκδήλωση και ομιλία από τον Επίσκοπο Σκοπέλου στις 26 Απριλίου

Διαδώστε:
Κόρινθος: Πασχαλινή μουσική εκδήλωση και ομιλία από τον Επίσκοπο Σκοπέλου στις 26 Απριλίου

Με ευκαιρία την επερχόμενη Αγία Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου διοργανώνει επίκαιρη Εκδήλωση, την Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30’, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου.

Η Εκδήλωση θα περιλαμβάνει στο πρώτο μέρος ομιλία από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Σκοπέλου κ. Νικόδημο με θέμα: «ΤΟ ΝΟΗΜΑ, ΤΟ ΒΙΩΜΑ ΤΗΣ Μ. ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ».

Στην συνέχεια, θα ακολουθήσουν ύμνοι της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, οι οποίοι θα αποδοθούν από την Παιδική – Γυναικεία Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητρόπολης «Ο ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗΣ», υπό την διεύθυνση της κ. Χριστίνας-Παταπίας Μήτρου και την Χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κορινθίας «ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΣ», υπό την διεύθυνση του Προέδρου και χοράρχη κ. Βασιλείου Κουφογιάννη.

Η προσέλευση και η συμμετοχή σας στην Εκδήλωση αυτή θα συντελέσει τα μέγιστα για την κατάλληλη πνευματική σας προετοιμασία εν όψει των κοσμοσωτηρίων εορτών των Αγίων Παθών και της Αναστάσεως του Κυρίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων