10/03/2023 10/03/2023 Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας, από την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου. Πιστοί από όλες τις Ενορίες της Αποστολικής Ιεράς Μητρόπολης ανταποκρίθηκαν με αγάπη και προθυμία στο κάλεσμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου συγκεντρώνοντας μέσω της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων...
10 Μαρτίου, 2023 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2023 - 12:38

Μητρόπολη Κορίνθου: 12 τόνοι με τρόφιμα για τους στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και Συρίας

Διαδώστε:
Μητρόπολη Κορίνθου: 12 τόνοι με τρόφιμα για τους στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και Συρίας

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας, από την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου.

Πιστοί από όλες τις Ενορίες της Αποστολικής Ιεράς Μητρόπολης ανταποκρίθηκαν με αγάπη και προθυμία στο κάλεσμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου συγκεντρώνοντας μέσω της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» 12 τόνους τρόφιμα μακράς διάρκειας, 800 καινούρια κλινοσκεπάσματα και 40 μεγάλα κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης, κυρίως για μικρά παιδιά.

Συγκινητική ήταν η προσφορά και η συνδρομή της «ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.» που μετέτρεψε τις προσφορές σε παλέτες, φόρτωσε και μετέφερε όλα αυτά τα είδη πρώτης ανάγκης για τους δοκιμαζόμενους αδελφούς στην Φιλανθρωπική Δομή της Εκκλησίας «Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ώστε μέσω αυτής να μεταφερθούν στην Τουρκία και στην Συρία.

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, αφού άγρυπνα παρακολούθησε την πορεία της βοηθείας, ευχαρίστησε τον υπεύθυνο της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων της Μητρόπολης «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» καθώς και όλο το εθελοντικό προσωπικό που άοκνα παρελάμβανε τα προσφερόμενα είδη βοηθείας και τα ταξινομούσε, την «ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.» για την σημαντική δωρεά και δοξολόγησε το Όνομα του Θεού ευχόμενος προς όλους «Καλή Τεσσαρακοστή» και η ευλογία του Θεού να σκεπάζει τα σπίτια όλων μας, ώστε ποτέ να μη βρεθούμε κι σε παρόμοια ανάγκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων