16/01/2020 16/01/2020 Μία συνάντηση δύο παλιών γνώριμων πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου σε εγκάρδιο και θερμό κλίμα. Στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020, ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Γρηγόριος Καρπούζης στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο, παρουσία και...
16 Ιανουαρίου, 2020 - 15:31
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2020 - 14:25

Ο Διοικητής του νοσοκομείου στον Μητρ. Κορίνθου

Διαδώστε:
Ο Διοικητής του νοσοκομείου στον Μητρ. Κορίνθου

Μία συνάντηση δύο παλιών γνώριμων πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου σε εγκάρδιο και θερμό κλίμα.

Στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020, ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Γρηγόριος Καρπούζης στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο, παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεώς μας, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.
Είναι γνωστό ότι, ο Δικηγόρος στο επάγγελμα κ. Καρπούζης, ήταν ο πρώτος Νομικός Σύμβουλος της Ι. Μητροπόλεώς μας, οπότε η συζήτηση, όπως ήταν αναμενόμενο, διεξήχθη σε πολύ θερμό κλίμα με ανταλλαγή απόψεων και αναφορά σε θέματα για την καλή και εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου της πόλης μας, καθώς επίσης και για την διαχρονικά υποδειγματική συνεργασία της Ι. Μητροπόλεώς μας με την Διοίκηση και το Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου.
Ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε τον κ. Διοικητή για την ευγενική επίσκεψή του δίδοντας του ως συμβολικό και αναμνηστικό δώρο την εικόνα του Αποστόλου Παύλου, Ιδρυτού της Τοπικής μας Εκκλησίας, προκειμένου να τον συνοδεύει και τον ενδυναμώνει στην επιτέλεση, με χρηστότητα και ζήλο, των νέων καθηκόντων του προς εξυπηρέτηση πάντοτε του Λαού μας και ιδιαιτέρως των πασχόντων αδελφών μας!

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων