31/03/2023 31/03/2023 Με ευκαιρία την επερχόμενη Αγία Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου διοργανώνει επίκαιρη μουσικο-πνευματική εκδήλωση την Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023 στις 18:30, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει στο πρώτο μέρος ομιλία από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωρεών κ. Φιλόθεο, Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος,...
31 Μαρτίου, 2023 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2023 - 16:04

Πασχαλινή μουσική εκδήλωση και ομιλία του Επισκόπου Ωρεών στην Κόρινθο

Διαδώστε:
Πασχαλινή μουσική εκδήλωση και ομιλία του Επισκόπου Ωρεών στην Κόρινθο

Με ευκαιρία την επερχόμενη Αγία Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου διοργανώνει επίκαιρη μουσικο-πνευματική εκδήλωση την Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023 στις 18:30, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει στο πρώτο μέρος ομιλία από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωρεών κ. Φιλόθεο, Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, με θέμα: «Ο θάνατος του Θεού και η ζωή των ανθρώπων».

Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν ύμνοι της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, οι οποίοι θα αποδοθούν από την Χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κορινθίας «ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΣ», υπό την διεύθυνση του μουσικοδιδασκάλου–χοράρχη κ. Αναστασίου Γκιούλη, Πρωτοψάλτη του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αποστόλου Παύλου Κορίνθου και την Παιδική Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης «Ο ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗΣ», υπό την διεύθυνση της κ. Χριστίνας-Παταπίας Μήτρου.

Η προσέλευση και η συμμετοχή στην εκδήλωση αυτή της Ιεράς Μητρόπολης “θα συντελέσει τα μέγιστα δια την κατάλληλη πνευματική προετοιμασία εν όψει των κοσμοσωτηρίων εορτών των Αγίων Παθών και της Ανάστασης του Κυρίου”, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων