08/04/2022 08/04/2022 Στην Κόρινθο θα βρεθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος, όπου και θα τελέσει στις 18:30, εσπερινή Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία και θα κηρύξει τον Θείο λόγο στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου. Η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου απευθύνει πρόσκληση στους ευσεβείς...
08 Απριλίου, 2022 - 16:22
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2022 - 16:15

Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη Μάνης στην Κόρινθο

Διαδώστε:
Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη Μάνης στην Κόρινθο

Στην Κόρινθο θα βρεθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος, όπου και θα τελέσει στις 18:30, εσπερινή Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία και θα κηρύξει τον Θείο λόγο στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου.

Η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου απευθύνει πρόσκληση στους ευσεβείς Χριστιανούς της πόλης να προσέλθουν στην Ι. Ακολουθία προκειμένου να προσευχηθούν και να ωφεληθούν πνευματικά από τους λόγους του διακεκριμένου Ιεράρχη της Εκκλησίας της Ελλάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων