16/09/2019 16/09/2019 Εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019, ο Ταξίαρχος, κ. Παναγιώτης Πούπουζας, Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Κορίνθου, κ. Χαράλαμπο Τετράδη και τον Υπαστυνόμο κ. Γεώργιο Τασιακόπουλο. Εκεί είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου της...
16 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:13

Στην Ι.Μ. Κορίνθου ο Ταξίαρχος Π. Πούπουζας

Διαδώστε:
Στην Ι.Μ. Κορίνθου ο Ταξίαρχος Π. Πούπουζας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019, ο Ταξίαρχος, κ. Παναγιώτης Πούπουζας, Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Κορίνθου, κ. Χαράλαμπο Τετράδη και τον Υπαστυνόμο κ. Γεώργιο Τασιακόπουλο. Εκεί είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, και μέσα σε πολύ θερμό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της σύγχρονης Ελληνικής Κοινωνίας καθώς και η διαχρονικά υποδειγματική συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με την Εκκλησία, δύο θεσμών, που αποδεδειγμένα ο ένας σέβεται και τιμά τον άλλον.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Ταξίαρχο για την ευγενική επίσκεψή του δίδοντας του ως συμβολικό και αναμνηστικό δώρο την εικόνα του Αποστόλου Παύλου, Ιδρυτού της Τοπικής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων