27/05/2024 27/05/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος θα τελέσουν νυχτερινή Θεία Λειτουργία για τους υποψήφιους μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, την Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024 στις 20:30. Στην Θεία Λειτουργία θα συμμετάσχουν Ιερείς εκ των πόλεων Κορίνθου, Λουτρακίου, Αγίων Θεοδώρων, Ισθμίας, Καλαμακίου,...
27 Μαΐου, 2024 - 13:39
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2024 - 13:26

Βραδυνή θεία λειτουργία για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων στον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Παύλου

Διαδώστε:
Βραδυνή θεία λειτουργία για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων στον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Παύλου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος θα τελέσουν νυχτερινή Θεία Λειτουργία για τους υποψήφιους μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, την Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024 στις 20:30.

Στην Θεία Λειτουργία θα συμμετάσχουν Ιερείς εκ των πόλεων Κορίνθου, Λουτρακίου, Αγίων Θεοδώρων, Ισθμίας, Καλαμακίου, Αρχαίας Κορίνθου και Λεχαίου και θα λειτουργήσουν όσοι εκ των Ι. Ενοριακών Ναών των ως άνω πόλεων έχουν συνεφημέριον ή συνεφημερίους, ένεκα της εορτής της Μεσοπεντηκοστής.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων, οι γονείς, οι συγγενείς τους, καθώς και ο πιστός Λαός να προσέλθουν και να συμπροσευχηθούν για την ενίσχυση, τον φωτισμό και την επιτυχία των παιδιών.

Στην ως άνω Θεία Λειτουργία θα εκτεθούν σε προσκύνημα Ιερά Λείψανα εκ των Αγίων: Υπομονής, Ιωάννου του Ρώσσου και Μακαρίου και Γερασίμου, των Νοταράδων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων