21/01/2022 21/01/2022 Στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης βρίσκεται από την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022, ευγενώς προσκληθείς υπό του οικείου Ποιμενάρχου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων για να συμμετάσχει στην πανήγυρη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Παραμυθίας. Το πρωί της...
21 Ιανουαρίου, 2022 - 20:51
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2022 - 23:55

Επίσκεψη Μητροπολίτη Λαγκαδά στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Λαγκαδά στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης

Στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης βρίσκεται από την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022, ευγενώς προσκληθείς υπό του οικείου Ποιμενάρχου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων για να συμμετάσχει στην πανήγυρη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Παραμυθίας.

Το πρωί της 21ης Ιανουαρίου είχε την ευκαιρία να περπατήσει και να ξεναγηθεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης κ. Χρυσόστομο στις ομορφιές της πόλης των Τρικάλων.

Το μεσημέρι έτυχε θερμής υποδοχής, κατά την μοναστική τάξη, στην γυναικεία Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου. Εκεί ξεναγήθηκε από την Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Θεοφυλάκτη και συνομίλησε με τις μοναχές επί πνευματικών θεμάτων.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων