30/04/2020 30/04/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών ανακοίνωσε ότι η φετινή εορτή της Συνάξεως της Εφεστίου Ιερής και Θαυματουργή Εικόνας της Παναγίας της επονομαζόμενης “Επισκέψεως” την Κυριακή των Μυροφόρων θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων του κορωνοϊού ενώ ο Ιερός Ναός θα παραμείνει κλειστός για τους προσκυνητές. Οι Ιερές Ακολουθίες θα μεταδοθούν σε ζωντανή...
30 Απριλίου, 2020 - 13:53
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2020 - 13:44

Κεκλεισμένων των θυρών η εορτή της Παναγίας “Επισκέψεως”

Διαδώστε:
Κεκλεισμένων των θυρών η εορτή της Παναγίας “Επισκέψεως”

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών ανακοίνωσε ότι η φετινή εορτή της Συνάξεως της Εφεστίου Ιερής και Θαυματουργή Εικόνας της Παναγίας της επονομαζόμενης “Επισκέψεως” την Κυριακή των Μυροφόρων θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων του κορωνοϊού ενώ ο Ιερός Ναός θα παραμείνει κλειστός για τους προσκυνητές.

Οι Ιερές Ακολουθίες θα μεταδοθούν σε ζωντανή σύνδεση από το Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως “Άγιος Οικουμένιος 102FM” και διαδικτυακά από το κανάλι της ενορίας Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων στο YouTube. 

Το πρόγραμμα των Ακολουθιών έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΪΟΥ 2020,

ΩΡΑ 7:30 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΪΟΥ,

ΩΡΑ 7:30 π.μ.: Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

ΩΡΑ 9:30-12:15 βραδινή:

Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Από Δευτέρα 4 Μαΐου ο Ιερός Ναός Παναγίας Επισκέψεως θα παραμένει καθημερινά ανοικτός 8-10 το πρωί και 6-8 το απόγευμα.

Μπορείτε να προσέρχεστε για ατομική προσευχή, τηρώντας τα μέτρα προφύλαξης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων